Referenser

Referenser

"Jag har sökt läkarvård i många år. Varit på vårdcentralen, kurator, psykologer mm. Känner mig som en vante som kastas omkring. Blivit fel medicinerad och kände mig som en försökskanin då jag fick massa olika tabletter för depression, stämningsdämpande, insomning, lugnande och sömntabletter. Så fort jag mådde bra i någon månad så bröts kontakten. Trött på läkarvården, och nu när jag dippade igen så tänkte jag att jag måste testa nåt annat . Jag vill må bra. Så jag sökte på nätet efter något långvarigt må bra och hittade Malin.

Hon hjälper mig att hitta mig själv och må bra i mig själv.
 - Caroline"Tack för att du lär mig nya sätt att leva och leva mer fullt ut"  
- Anna" Jag har fått verktyg och hjälp att ändra riktning i livet. Jag har fått livsgnistan tillbaka, jag har fått en upplevelse av ett eget uppvaknande, och min egna person har blivit mer framträdande. Malin har fyllt mig med otroligt positiv energi som jag ej varit van vid, och känt mig glad när jag lämnat Malin" 
- Helene" Tusen tack för ditt stöd senast vi pratade! Efter det insåg jag så många saker. Hade en lång kedja av glödlampor som lyste upp"  
- Julia" Tack Malin för de insikter du gett mig" 
- Ann
"Malin tog sig tid och lyssnade på mina problem som jag hade i vardagen. Väldigt omtänksam och otroligt trevlig. Vi pratade i 60 min, innan mötet hade jag massa tankar, rädslor och frågor som saknade svar. Efter mötet så går jag därifrån otroligt glad, tar med mig många tips och idéer. Dessa tips och tricks kommer verkligen hjälpa mig i min vardag. Rekommenderas verkligen! " 
 - Lukas
"Tack Malin att du finns!
Vad skulle jag göra utan dig, en bra fråga faktiskt!
Tack för att du hjälper mig att förändra mitt liv."
 - Mia-Josefin
"Denna kurs är det bästa och verkliga jag varit med om. Har aldrig öppnat upp och varit så ärlig mot mig själv. Hittade dig och denna kurs. Jag har inte de rätta orden för beskriva vad mitt hjärta säger. Så tacksam och överväldigad att detta händer" 
- Sofia "Den här kursen är precis vad jag behöver. Fokus på mig och vad jag känner. Dina meditationer Malin är bra. Samma meditation ger mig olika dimensioner och olika insikter oavsett hur många gånger jag lyssnat, så tack för guidningen."
- Monica