Om mig och Kontakt

Om mig

ADRESS

Rosenhällsgatan 3A

633 58 Eskilstuna

E-POST

info@malinlaine.se

TELELFON

070-828 73 73

Jag arbetar som coach och hjälper många människor att komma i kontakt med sin kraft, sin intuition, sina behov och energi för att leva ett bättre liv. 


Jag som coach har ett holistiskt synsätt med psykosyntesen som grund som är en modern upplevelsebaserad terapiform, där allt hänger samman. Jag utgår från en helhetssyn gällande dig som människa där kropp, själ, känslor och tankar samspelar.


Jag har en bakgrund inom bank och finans under 16 år som personlig rådgivare, ledarskap och som placeringsspecialist där jag arbetade med människors drömmar och längtan i livet.

Jag har teori, praktik och en egen omfattande upplevelsebaserad inre utveckling med flera års egen terapi. Jag har också med åren fördjupat mig i energimedvetenhet, högkänslighet, yoga och ett flertal workshops och utbildningar i att leva i livets flöde med ökad medvetenhet och närvaro. Och jag har en 2- årig coachutbildning hos Humanova.


Som coach så väver jag samman flera terapeutiska metoder med min intuitiva förmåga.


Det är fantastiskt att få uppleva att så många av mina klienter vittnar om hur mina unika metoder och verktyg ger märkbara resultat.

Jag brinner för att hjälpa människor och att inspirera och visa vägen till att leva det liv du önskar leva och inte som du lärt dig. Att inspirera människor till att leva ett liv bortom hinder och begränsningar och att få vara en del av människors resa och deras val och förändringar som leder till något ännu bättre än det de tidigare upplevt hittills, är för mig en passion.


Om du har frågor eller funderingar så är det bara att du kontaktar mig!

Kontakta mig gärna!