Om mig och Kontakt

Om mig

ADRESS

Stenkvistavägen 15 A

633 58 Eskilstuna

E-POST

info@malinlaine.se

TELELFON

070-828 73 73

Jag arbetar som coach sedan 2015 och har hjälpt många människor att komma i kontakt med sin kraft och energi för att leva sitt största liv. Med tiden så har jag också intresserat mig mer för kroppen och låtit massagen få komma in som en del i mitt arbete, för att vilja hjälpa människor att uppleva en avslappnad och smärtfri kropp.


Jag har en bakgrund inom bank och finans under 16 år som personlig rådgivare, ledarskap och som placeringsspecialist där jag arbetat med människors drömmar och längtan i livet. Jag hade en längtan efter frihet och att få uppleva ännu mer av livet. Det blev startskottet för mig.

Jag har teori, praktik och en egen omfattande upplevelsebaserad inre utveckling med flera års egen terapi. Jag har också med åren fördjupat mig i energimedvetenhet, högkänslighet, yoga och ett flertal workshops och utbildningar i att leva i livets flöde med ökad medvetenhet och närvaro, och en 2- årig coachutbildning i hos Humanova.


Som coach så väver jag samman flera terapeutiska metoder med min intuitiva förmåga.


Det är fantastiskt att få uppleva att så många av mina klienter vittnar om hur mina unika metoder och verktyg ger märkbara resultat.

Jag brinner för att hjälpa människor att uppleva en avslappnad och smärtfri kropp och att inspirera och visa vägen till att leva det liv du önskar leva och inte som du lärt dig. Att inspirera människor till att leva sitt största liv bortom hinder och begränsningar och att få vara en del av människors resa och deras val och förändringar som leder till något ännu bättre än det de tidigare upplevt hittills, är för mig en passion.


Om du har frågor eller funderingar så är det bara att du kontaktar mig!
Jag finns på Stenkvistavägen 15 A i Eskilstuna

Kontakta mig gärna!

 
 
 
 
 

                                                                                         

        
                                                                                                                               © 2020