Referenser

 Malin Laine

Holistisk Coach - framtiden för dig!Referenser
"jag har sökt läkarvård i många år. Varit på vårdcentralen, kurator, psykologer mm. Känner mig som en vante som kastas omkring. Blivit fel medicinerad och kände mig som en försökskanin då jag fick massa olika tabletter för depression, stämningsdämpande, insomning, lugnande och sömntabletter. Så fort man mådde bra i nån månad så avslutades kontakten. Trött på läkarvården, och nu när jag dippade igen så tänkte jag att jag måste testa nåt annat.

Jag vill må bra. Så jag sökte på nätet efter nåt långvarigt må bra och hittade Malin.

Hon hjälper mig att hitta mig själv och må bra i mig själv. " 

Kvinna 35 år

"Tack för att du lär mig nya sätt att leva och leva mer fullt ut."

Kvinna 22 år


" Jag har fått verktyg och hjälp att ändra riktning i livet. Jag har fått livsgnistan tillbaka, 

jag har fått en upplevelse av ett eget uppvaknande, och min egna person har blivit mer framträdande.  Malin har fyllt mig med otroligt positiv energi som jag ej varit van vid, och känt mig väldigt glad när jag lämnat Malin"  

Kvinna 55 år


"Tusen tack för ditt stöd senast vi pratade! Efter det insåg jag så många saker . Hade en lång kedja av glödlampor som lyste upp"  

Kvinna 20+

" Tack Malin för de insikter du gett mig!"

Kvinna 50+

"Tack Malin för en fantastisk stund hos Dig! Kroppen blev efter ett besök hos Dig som renoverad, återställd och ”mjuk”. Därutöver fick jag inspiration hur jag på enklaste sätt ska sätta mig själv i ”första rummet”. Rekommenderas starkt!!"

Kvinna 30 år

"Tack för all din generositet, förståelse och vägledning. Du är guld värd!"

Kvinna 20+

"Malin tog sin tid och lyssnade på mina problem som jag hade i vardagen. Väldigt omtänksam och otroligt trevlig. Vi pratade i ca 60 min, innan mötet hade jag massa tankar, rädslor och frågor som saknade svar. Efter mötet så går jag därifrån otroligt glad, tar med mig många tips och idéer. Dessa tips och tricks kommer verkligen hjälpa mig i min vardag! 

Rekommenderas verkligen!"         

Man 25+Är du redo att ta ditt första steg till din förändring?

Boka coaching här
                                                                                                        Copyright © All Rights Reserved