Om mig

 Malin Laine

Holistisk Coach

Infinite Healing and Health


                                                               

Om mig


   Som coach och terapeut vägleder jag en process med att väva samman verktyg från olika terapeutiska former tillsammans        med min intuitiva förmåga.  

                  

Jag hade allt, och kände mig fortfarande tom på insidan, och allt jag förändrade i min yttre och fysiska verklighet, förändrade aldrig det jag kände på insidan, och jag saknade en mening med livet.

Med mitt liv som erfarenhet och en mycket spännande resa med flera år av egen terapi och ett djupgående självarbete i mitt innersta så innebar det att jag gjorde stora förändringar.  Jag blev dirigenten i mitt egna liv. 

Jag sa upp mig från mitt fasta jobb på en bank efter 16 års erfarenhet av att leda och hjälpa männsikor med rådgivning, som placeringsspecialist och ledarskap. Jag sålde mitt hus och skilde mig för tredje gången. 


Där började min vändning. Jag började skala av mina lager på min inre lök, som bestod av sorg, ilska, ensamhet, rädslor, känsla av utanförskap att jag var annorlunda, att känna mig oälskad och jag hade ångest. Jag visste inte vad jag tyckte om något, och jag hade ingen aning om vad som gjorde mig glad. Jag hade funderingar kring vad riktig kärlek var. Stora frågor om livet är något som jag alltid sökt och undrat över.

Allt som jag tidigare inte velat känna fick komma fram. Jag valde den vägen att gå för att uppleva det liv jag vill leva!


Nu är det din tid att även låta ditt inre få vara med. Uppgradera ditt inre till den tid vi lever i. En tid där det är dags att börja vända dig till ditt inre för att inte behöva hamna i psykisk ohälsa av alla dess slag.

                                                                              

Jag hjälper många människor till ett långsiktigt bättre liv.


Jag har förmågan att se hur kropp, själ, känslor och tankar påverkar dig som människa både psykiskt och fysiskt, och erbjuder unika verktyg utifrån dina behov.

Du ges utrymme att utforska dig, grundorsaken till din situation, dina symtom och hinder


Jag lyssnar med genuin närvaro, empati och kärlek för att vara ditt stöd.


Du erbjuds både det vetenskapliga och andliga perspektivet i dig som människa.

Kontakta mig!

 
 
 
 

"Du är en ocean av lycka så sök i ditt inre"
                                                                                                        Copyright © All Rights Reserved