Högkänslig

 Malin Laine

Holistisk Coach , Högkänslig och entreprenörHögkänslig


Funderar du på vad högkänslig är?


Det innebär att du är högmedveten. Du har en extra känslighet för din omgivning, andras känslor, tankar och energier. Du kan ha en erfarenhet i ditt liv att du inte riktigt passat in, att du känt eller känner dig annorlunda. Kanske upplever du lätt att det kan uppstå situationer där du tar på dig ansvaret för situationen och GÖR DIG TILL FEL.
Så, tänk om det inte är något fel på dig, utan istället är en gåva LÅT DIG FÅ TA PLATS I DITT LIV, låta allt som är du TA PLATS, dina känslor, din intuition och skaparkraft.


I den överväldigande värld vi lever i så är det extra viktigt att du som högkänslig har verktyg för att kunna hantera allt som du upplever i ditt inre för att slippa leva i en ständig känslomässig berg och dalbana, och känslokaos i form av oro, ångest, nedstämdhet, depression och saknad av mening.


Tänk om din högkänslighet är en gåva till den här världen, vad skulle vara annorlunda i ditt liv då?

Så ta möjligheten och bli den fantastiska gåva som du är och lär dig leva med din hägkänslighet och tillåt dig att få blomma och blomma ut!Om Mig och min högkänslighet 


Det som hjälpt mig att acceptera mig själv och att överhuvudtaget kunna vara i min kropp med de STORA känslor och tankar jag hade om mig själv var när jag fick verktyg för hur jag på ett nytt sätt kunde hantera mina känslor utan att svämma över och slippa leva i en ständig känslomässig berg och dalbana. Jag lärde mig att ge plats till alla känslor för att få tillgång till hela mig. Jag slutade värdera känslor och tankar som bra eller dåliga eller som rätt eller fel. Allt är energier och det bara känns olika inom mig, och i det fick jag en energimedvetenhet och större förståelse för mig och vem jag är. Vad jag har för gåvor. Jag kunde då förstå att det är en gåva att vara högkänslig, och acceptansen fick plats inom mig.

 

När jag kunde acceptera mig själv och min högkänslighet, så kunde jag låta mig blomma och blomma ut.


Är du redo att ge dig utrymme och utforska dig själv och den du ÄR och tillåta dig vara den gåva du är till den här världen. Världen behöver dig!


Boka din coaching med mig!


Läs mer och boka grupp, För dig som högkänslig- Lär dig leva inifrån och ut


Till referenser


Ett samtal/session är 1h och kostar 850:-. Du bokar din coaching via  formuläret nedan.

Jag tar emot fysiska samtal/sessioner och även via telefon.


Du kan känna dig trygg med mitt naturliga och kärleksfulla förhållningssätt att leda dig!

 


Kontakta mig!

 
 
 
 
                                                                                                        Copyright © All Rights Reserved